dijous, 22 de maig del 2008

DE L'ANTIGUITAT ALS TEMPS MODERNS AMB MALA PATA


Aquest estiu podríeu anar a Stonehenge. Un cementiri anglès a prop de Salisbury. Si sou sensibles no os deixarà pas indiferents. Una de les moltes webs que podríeu consultar pot ser http://www.stonehenge.co.uk/


A aquells temps la gent tenia moltes creences ja completament superades. MIFAS, una associació de minusvàlids, veurà reduïdes places d´aparcament al Centre Intermodal de Mercaderies de la Selva i 200 places d´estacionament a l´aire lliure davant de terminal, tots 2 llocs a l´aeroport de Girona, veien així disminuint uns recursos propis que l´associació utilitza per la millora del disminuït. Per altra part el minusvàlid dependent rebrà una ajuda que serà més petita que el complement per a tercera persona que rep de la Seguretat Social minvant així encara més la seva petita economia i fent impossible la seva subsistència.

Estem en temps difícils, de crisi, tots els moviments de cales s´han de fer pensant molt. Jo estic d´acord, però tot això s´hauria de fer buscant fórmules innovadores, "enterrant" les velles, per tal de no perjudicar els més dèbils.

Antonio Hinojosa. Un blocaire viatger.